Tack och på återseende

 
Idag firar jag. Att det är sommar. Att jag till hösten ska börja på en skrivarlinje på folkhögskola. Att jag har kommit på den underbara idén att kombinera jordgubbar, mynta och bitter lemon till en ljuvlig alkoholfri sommardrink.
 
Idag tar jag också farväl till Inte vego, men.
 
 
 
I höst ska jag nämligen fokusera på att skriva. Och laga mat kommer jag bara göra på helgerna. Om en månad packar jag ihop mitt kök i lådor som inte kommer att öppnas på minst ett år och flyttar till Skåne.
 
Tack till Lovisa som var den första som länkade till min blogg, och som flera gånger tipsat om den sen dess. Tack till Flora som skrev om att ha lagat mitt recept Oumph! med blomkålsmos och som publicerade mitt recept för tahinisås på Metromodes Creative-sajt. Tack till alla andra vänner och främlingar som tipsat och länkat hit. 
 
Och framförallt: Tack till er som läst, kommenterat, berömt och peppat! Är fruktansvärt glad över att ni brytt er om denna lilla plats på det världsomspännande datornätverket som kallas Internet.
 
 
 
Ps. Tycker du om resor, följer mej på ex. Bloglovin och gärna läser mer av vad jag skriver? Fortsätt följa. Vi ses senare i höst.
Dryck, Övrigt | |
#1 - - Helga:

Vad spännande! Jag är också sugen på folkhögskola, fast med slöjdinriktning. Får dock se när det kan bli, ska bli mamma först och sånt :) Hoppas du ska trivas i Skåne! Har kvar din blogg i min lista ifall det kommer upp lite annat här då :)

Svar: Att bli förälder för första gången kan nog vara det mest spännande en kan vara med om. :) Och folkhögskola kan man ju gå lite närsomhelst i livet. Tack, det hoppas jag med!
Malin

#2 - - lovisa:

åh men VARSEGOD såklart, gillar verkligen din blogg! fortsätter följa och hoppas på att se en hel drös skåne och skrivande. välkommen hit! (blir det skurup?) kram!

Svar: :D Det stod faktiskt mellan Skurup och Glimåkra, men till slut blev det det senare pga minst samhälle. Kram och välkommen till min nya blogg: varemalin.se
Malin

#3 - - Annie - lättlagat vegokäk:

Men åhh, att jag har missat detta!!! Självklart kommer jag att fortsätta följa dig! Grattis till utbildningen och heja dig och dina grymma recept <3

Svar: Tack Annie! <3 Kom gärna förbi nya fina bloggen varemalin.se
Malin

#4 - - Charlotte Uleskog:

Va roligt med en skrivarkurs! Jag hade också gärna lärt mig lite skrivartekniker till mina projekt :) Lycka till! Och ja, din dryck ser grymt läskande ut :)

Svar: Tack!
Malin

#5 - - N:

Ser gott ut!

Upp