Tack och på återseende

 
Idag firar jag. Att det är sommar. Att jag till hösten ska börja på en skrivarlinje på folkhögskola. Att jag har kommit på den underbara idén att kombinera jordgubbar, mynta och bitter lemon till en ljuvlig alkoholfri sommardrink.
 
Idag tar jag också farväl till Inte vego, men.
 
 
 
I höst ska jag nämligen fokusera på att skriva. Och laga mat kommer jag bara göra på helgerna. Om en månad packar jag ihop mitt kök i lådor som inte kommer att öppnas på minst ett år och flyttar till Skåne.
 
Tack till Lovisa som var den första som länkade till min blogg, och som flera gånger tipsat om den sen dess. Tack till Flora som skrev om att ha lagat mitt recept Oumph! med blomkålsmos och som publicerade mitt recept för tahinisås på Metromodes Creative-sajt. Tack till alla andra vänner och främlingar som tipsat och länkat hit. 
 
Och framförallt: Tack till er som läst, kommenterat, berömt och peppat! Är fruktansvärt glad över att ni brytt er om denna lilla plats på det världsomspännande datornätverket som kallas Internet.
 
 
 
Ps. Tycker du om resor, följer mej på ex. Bloglovin och gärna läser mer av vad jag skriver? Fortsätt följa. Vi ses senare i höst.
Dryck, Övrigt | | 5 kommentarer |
Upp